UNILEVER SKIN TECHNICAL CENTER (STC), BANGKOK

The Beaumont Partnership provided both Interior Design and Project Management services for the relocation of Unilever Thailand to a new location suitable for their expansion and vision for the next decade of operations in Asia.

The Beaumont Partnership assisted in the identification of suitable premises capable of accommodating the functional requirements and size of Unilever Thailand. The 12,000sqm. interior fitout was implemented within the overall agreed programme totalling three and a half months. The construction phase was completed in ten weeks. Due to the constrained programme, The Beaumont Partnership instigated a construction management strategy to meet the critical time line.

The three level fitout with a 1,200 sqm floor plate created challenges in designing a responsive and flexible work environment. The planning required mix use of office, lab, kitchen, break out area and support facility.

The eight level fitout with a 1,500sqm floor plate created challenges in designing a responsive and flexible work environment. The planning required standardization and modularity of workplace design and planning principals to enable long term flexibility.

Whilst reflecting Unilever’s global/local multinational culture, the design also respected the value of the individual staff member.

UNILEVER SKIN TECHNICAL CENTER (STC), BANGKOK

The Beaumont Partnership provided both Interior Design and Project Management services for the relocation of Unilever Thailand to a new location suitable for their expansion and vision for the next decade of operations in Asia.

The Beaumont Partnership assisted in the identification of suitable premises capable of accommodating the functional requirements and size of Unilever Thailand. The 12,000sqm. interior fitout was implemented within the overall agreed programme totalling three and a half months. The construction phase was completed in ten weeks. Due to the constrained programme, The Beaumont Partnership instigated a construction management strategy to meet the critical time line.

The three level fitout with a 1,200 sqm floor plate created challenges in designing a responsive and flexible work environment. The planning required mix use of office, lab, kitchen, break out area and support facility.

The eight level fitout with a 1,500sqm floor plate created challenges in designing a responsive and flexible work environment. The planning required standardization and modularity of workplace design and planning principals to enable long term flexibility.

Whilst reflecting Unilever’s global/local multinational culture, the design also respected the value of the individual staff member.